Kunskapsdatabas
Konfigurera e-post på IPad/ IPhone
Postad av Tomas Larsson på 21 August 2014 07:10

Ställa in surfplattan för BDTV mail

1. Hitta "E-post, kontakter, kalendrar" ipad-iphone

• Tryck på Inställningar.
  • Tryck på E-post, kontakter, kalendrar.
2. Skapa nytt e-postkonto
  • Tryck på Lägg till konto.
  • Tryck på Annat.
  • Tryck på Lägg till e-postkonto.
3. Ange avsändarnamn
  • Tryck på Namn och skriv det namn du vill ska visas som avsändarnamn på dina e-post.
4. Ange e-postadress
  • Tryck på E-post och ange din e-postadress.
5. Ange lösenord
  • Tryck på Lösenord och ange lösenordet till ditt e-postkonto.
6. Ange namn på e-postkonto
  • Tryck på Beskrivning och ange namnet på e-postkontot.
  • Tryck på Nästa.
7. Välj servertyp
  • Tryck på POP.
8. Ange ingående server
  • Tryck på "Värdnamn" under "SERVER FÖR INKOMMANDE E-POST" och skriv mail.bdtv.se
9. Ange användarnamn
  • Tryck på "Användarnamn" under "SERVER FÖR INKOMMANDE E-POST" och ange användarnamn till ditt e-postkonto ( din e-postadress = användarnamn)
10. Ange utgående server
  • Tryck på "Värdnamn" under "SERVER FÖR UTGÅENDE E-POST" och skriv mail.bdtv.se
11. Ange användarnamn och lösenord till utgående server
  • Tryck på "Användarnamn" under "SERVER FÖR UTGÅENDE E-POST" och ange användarnamn till ditt e-postkonto ( din e-postadress = användarnamn)
  • Tryck på "Lösenord" under "SERVER FÖR UTGÅENDE E-POST" och ange lösenordet till ditt e-postkonto.
12. Spara upplysningar
  • Tryck på Spara.
13. Välj e-postkonto
  • Tryck på namnet på det e-postkonto du precis har skapat.
14. Kontrollera att kryptering av utgående e-post är avslaget
  • Tryck på "SMTP" under "SERVER FÖR UTGÅENDE E-POST".
  • Tryck på fältet under "PRIMÄR SERVER". Stäng av SSL Tryck på indikatorn bredvid "Använd SSL" tills skärmen visar att funktionen är avaktiverad.

Iphone Smtp

15. Inaktivera kryptering av lösenord

• Tryck på Autentisering.
  • välj "Lösenord"
16. Ange utgående portnummer
  • Tryck på Serverport.
  • Skriv 2525 och tryck på Klar.
17. Avsluta inställningarna
  • Tryck på E-post, kontakter... för att avsluta inställningarna.
18. Återvänd till startskärmen
  • Tryck på hemknappen för att avsluta och återvända till startskärmen.
(2 röst(er))