Kunskapsdatabas
Konfigurera E-post på win 8 mobiler
Postad av Tomas Larsson på 21 August 2014 07:02

Ställa in telefonen för BDTV mail

WinPhone

Du kan ställa in telefonen för att skicka och ta emot e-post från dina e-postkonton. Kom ihåg att du ska ställa in din telefon för mobilsurf.

1. Hitta "e-post+konton"

• Dra fingret mot vänster på skärmen.
  • Tryck på Inställningar.
  • Tryck på e-post+konton.
2. Skapa nytt e-postkonto
  • Tryck på lägg till ett konto.

3. Välj epost-leverantör

• Tryck på avancerat.

4. Ange e-postadress

• Tryck på fältet under "E-postadress" och ange din e-postadress.
5. Ange lösenord
  • Tryck på fältet under "Lösenord" och ange lösenordet till ditt e-postkonto.
  • Tryck på nästa.
6. Välj kontotyp
  • Tryck på Internetbaserad e-post.

7. Ange namn på e-postkonto

• Tryck på fältet under "Kontonamn" och ange namnet på e-postkontot, vad du vill att kontot skall heta.
8. Ange avsändarnamn
  • Tryck på fältet under "Namn" och ange det önskade avsändarnamnet.
9. Ange ingående server
  • Tryck på fältet under "Server för inkommande e-post" och skriv mail.bdtv.se
10. Välj server-typ
  • Tryck på fältet under "Kontotyp". Tryck på POP3.

11. Ange användarnamn

• Tryck på “Användarnamn” under “SERVER FÖR INKOMMANDE E-POST” och ange användarnamn till ditt e-postkonto ( din e-postadress = användarnamn)
12. Ange utgående server
  • Tryck på fältet under "Server för utgående e-post (SMTP)" och skriv mail.bdtv.se

13. Av Aktivera SMTP-godkännande

• Tryck på Servern kräver autentisering tills skärmen visar att funktionen är aktiverad.
  • Tryck på Använd samma användarnamn och lösenord för att skicka e-post.

14. Starta redigering av avancerade inställningar

• Tryck på avancerade inställningar.
15. Aktivera kryptering av e-post
  • Avmarkera Kräv SSL för inkommande e-post och utgående e-post.

Så här skall det se ut när det är klart

16. Välj inställning för kontroll av ny e-post

• Tryck på fältet under "Hämta nytt innehåll".
  • Tryck på den tidsintervall du vill använda eller manuellt.
17. Välj period för synkronisering av e-post
  • Tryck på fältet under "Hämta e-post från".
  • Tryck på tidsperioden du vill använda eller när som helst.
18. Avsluta inställningar
  • Tryck på logga in
19. Återvänd till startskärmen
  • Tryck på hemknappen för att avsluta och återvända till startskärmen.