Kunskapsdatabas: E-Post
Konfigurera POP/IMAP e-post konto på Windows 8
Postad av Tomas Larsson på 21 August 2014 06:57

Konfigurera POP/IMAP e-post konto på Windows 8

Win8-EPost-Konton-app

1. Klicka på Epost applikationen i Windows 8

2. Om inte installationsguiden kommer upp direkt kan du klicka på Visa alla inställningar längst ned i det vänstra hörnet när programmet har startat.

Win8-EPost-Konton

3. Sedan väljer du Konton

4. Välj Lägg till konto.

Win8-EPost-Konton-lägg-till

5. Välj annat konto

Win8-EPost-Konton-lägg-till-annat

6. Här måste du välja IMAP för Windows 8 stödjer inte POP3

Win8-EPost-Konton-välj-IMAP

7. Här skriver du in din E-postadress och ditt lösenord och klicka på "visa fler detaljer"

Win8-EPost-Konton-välj-Namn-o-Lösen

8. Nu måste du fylla i serverinformationen för att få ditt konto att fungera. Server för inkommande: mail.bdtv.se Port: 143 SSL: nej Server för utgående: mail.bdtv.se Port: 2525 SSL: nej För Utgående server måste du kryssa i "servern för utgående e-post kräver autentisering" och "använd samma användarnamn och lösenord för att skicka och ta emot e-post"

Win8-EPost-Konton-välj-Namn-o-Lösen-servrar

(3 röst(er))