Kunskapsdatabas: Felanmälan
Skapa felanmälan
Postad av Tomas Larsson på 6 June 2013 15:20

Om ni vill "Felanmäla" eller ställa frågor till Kundtjänst mm, så Väljer ni att  Skapa ett ärende.

Därefter väljer man " Avdelning" som skall få frågan, och beskriver ärendet.

Obs glöm inte Namn och Adress och telefon nummer som vi kan nå er på.

Anmälan tilldelas ett ID "Ticket". Detta ID gör att vi tillsammans med er lättare kan hitta svåra fel, då vi behåller historiken i felanmälan och på så sätt spåra felkällor.

(16 röst(er))