Kunskapsdatabas: IP-telefoni
Var fungerar Phonzo IP-telefoni och vart kan man ringa ?
Postad av Tomas Larsson på 8 November 2012 22:17

Du kan ringa alla typer av telefonnummer i Sverige.

Det samma gäller utlandet men det kan vara begränsningar på telefonnummer till upplysningstjänster och betalsamtal.

Tekniskt sett kan du använda ditt Phonzoabonnemang var som helst i världen så länge du har bredbandsförbindelse.

Det är väldigt prisbesparande när du t.ex. slipper mobiloperatörernas roamingpriser.

Man måste vara klar över att man inte kan ringa svenska nödnummer som vanligt från en annan adress än den som abonnemanget är registrerad på.

Om detta ändå måste göras så måste du uppge att du befinner dig på en annan adress än den som telefonabonnemanget är registrerad på.

(4 röst(er))